Klinikka

Klinikka

”Lemmikkiperheen elämänkumppani” – myötä- ja vastoinkäymisissä !

– Tunnemme asiakkaamme

– Luotamme toisiimme

– Meillä on hyvä fiilis

Siinä ovat meidän arvomme.

Olemme suomalainen, kielitaitoinen ja uuttera klinikka. Tavoitteemme on luoda potilaisiimme jatkuva ja luotettava hoitosuhde. Suurin palkkio työstämme on siinä, jos ja kun tulemme lemmikille tutuksi ja tunnemme, että myös omistajat luottavat meihin.

Klinikan työntekijät ovat valikoituneet mukaan tiimiin paitsi taitojensa, myös arvomaailmansa perusteella.

Missiomme

  • tarjoamme asiakkaillemme tukea, turvaa ja tietoa eläinten terveydestä
  • edistämme toiminnallamme eläintensuojelua ja eettistä eläinten terveydenhoitoa
  • olemme arvostettu työnantajana, jolla on työstään ylpeä henkilöstö
  • työyhteisömme on sitoutunut yhteisiin arvoihimme

Klinikan toiminta alkoi Uumajankatu 2:ssa tammikuussa 2004. Vuonna 2018 syksyllä muutimme uusiin väljiin ja moderneihin, meille suunniteltuihin tiloihin Vaasan Kivihakaan, osoitteeseen Kvartsikatu 1.

Syyskuusta 2023 olemme osa VireäGroupia .

http://www.vireagroup.fi

Vuosien saatossa henkilökuntamäärä on noussut alun 4:stä nykytilanteeseen, jossa vakituisia työntekijöitä on 15 – ja tilanteen mukaan sijaiset ja harjoittelijat lisäksi.

Kaikki vakituiset työntekijämme ovat alan ammattilaisia: eläinlääkärit Suomessa laillistettuja eläinlääketieteen lisensiaatteja ja hoitajat Suomessa ammattitutkinnon suorittaneita klinikkaeläinhoitajia sekä yksi asiakaspalvelija. Lisäksi meillä on ajoittain muita avustajia ja harjoittelijoita, toimimme siis myös aktiivisena koulutuspaikkana. Suurin osa työntekijöistämme puhuu suomea, ruotsia ja englantia.

Eläinlääkärimme ovat hankkineet itselleen lisäpätevyyksiä omien kiinnostuksen kohteittensa ja klinikan tarpeitten tyydyttämiseksi. Jatkuva jatkokoulutus ja ajan tasalla pysyminen on meillä jatkossakin tärkeä toiminnan laadun tae. Sen lisäksi punaisena lankanamme on pyrkiä aikaansaamaan pysyviä potilassuhteita ja toimia vahvasti paitsi ammattilaisina, myös tiiminä.

Potilaitten tuttuus auttaa meitä havaitsemaan mahdolliset poikkeamat helpommin, opimme eläimen taustajoukoista ja elämästä ja pystymme palvelemaan näin mahdollisimman ajoissa ja hyvin. Lemmikki on todellakin perheenjäsen, ja perheen tuntemus helpottaa esimerkiksi hoidon suunnittelussa ja terveydenhoitotarpeen arvioinnissa.

Yhdessä olemme enemmän kuin yksin: tälläkin työpaikalla. Hankalammissa potilastapauksissa keskustelemme potilaista keskenämme päivittäin – voimme yhdessä analysoida röntgenkuvia, laboratoriotuloksia tai muita löydöksiä, joskus operoidakin yhdessä. Tärkeää on myös luottamus tiimissä: voimme kaikki seistä toistemme rinnalla ja olettaa, että jokainen meistä toimii samalla laadukkaalla tavalla ja osaa työnsä.

Tervetuloa meille!