Uutiset

Ajankohtaisia tapahtumia

AVOIMET OVET  5.10. KLO 13-19!

Tervetuloa tapaamaan niitä vanhoja tuttuja sekä uusia kasvojamme ! Koko henkilökunta pyrkii olemaan paikalla esittelemässä itseään ja kaikkia klinikkamme tiloja kiinnostuneille.

Pääset näkemään leikkaussalit, hammashoitolan, heräämöt, laboratorion – no, siis kaikki nurkat 🙂

Kaikista shopin rehuista tarjoamme tuolloin -10% alennuksen.

Lisäksi paikalla on arvontoja ja bingokilpailu.

Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan 5 kpl klinikkamaksulahjakorttia (arvo 36,50e)!

Paikalla on pehmoeläimiin erikoistuneita eläinlääkäreitä 😉 , joten pehmoeläinten terveystarkastukset ja rokotukset (mm. teddykuumetta vastaan) onnistuvat samalla – aidot lemmikit jätetään kotiin.

Otamme myös mielellämme vastaan maalauksia tai piirustuksia lemmikeistä – joko etukäteen sähköpostiin tai paikalle tuotuna. Muistakaa ilmoittaa taiteilijan nimi -ja muutama sananen kuvan kohteesta olisi kiva saada tietää. Teemme taideteoksista näyttelyn klinikan seinille avointen ovien päivänä.

Paikalla myös Royal Canin-edustaja vastailemassa mahdollisiin ruokinta-aiheisiin kysymyksiin 🙂

Muistathan, että joka aamu ma-pe avaamme puhelimen jo 8.15.!

Lek mobiili 

UUTUUS ! PlayKaupasta tai AppStoresta voit ladata käyttöösi mobiilsovelluksen "Lek mobiili". Kirjautuminen tapahtuu sillä puhelinnumerolla, mikä meille on potilaskorttiin annettu. (Jos on jotain ongelmia, laita meille sähköpostia).

Sovelluksessa pääset päivittämään omia ja lemmikkisi tietoja, näkemään sen kaikki käynnit, lääkitykset, rokotukset ja laboratoriotulokset sekä tekemään omia muistiinpanojasi, jotka me taas näemme potilaskorttia avatessamme. Voit myös varata ajan sitä kautta.

Vaikka et olisi vielä asiakkaamme, voit ladata sovelluksen ja niin meillä on lemmikkisi tiedot valmiina, kun varaat ajan 🙂

Viralliset silmä-, polvi ja sydäntarkastukset 18.11.2022

Paikka: Länsirannikon Eläinklinikka, Kvartsikatu 1, 65300 Vaasa

Aika: 18.11.22 klo 9-15

Hinta: 77,40 euroa/koira, polvet ja sydän a´33 e/koira

ELL Päivi Kallioniemi tekee tarkastukset.

Ilmoittautuminen nettisivuilla tai puhelimitse. HUOM! KAIKKIEN Pevisa-lausuntojen edellytys on ETUKÄTEEN Kennelliiton Omakoira-sovelluksessa tehty nettilähete !

-ota mukaan rekisterikirja-