Uutiset

Ajankohtaisia tapahtumia

Länsirannikon eläinklinikan asiakastutkimus 05/2022

Jotta voimme palvella sinua ja rakasta lemmikkiäsi entistä paremmin, toteutamme toukokuun loppupuolella asiakastutkimuksen.  Tutkimuksen toteuttava Balentor Oy lähettää vastauslinkit viikon 21 alussa sähköpostitse asiakkaillemme. Lisäksi vastauslinkki on saatavissa nettisivuiltamme ja paikan päällä klinikalla kyselyaikana. Asiakastutkimukseen voi vastata suomeksi ja ruotsiksi.

Kiitos jo etukäteen avustasi palvelumme kehittämisessä!

PUHELIN AVATAAN AAMUISIN JO KLO 8.15.!

Lek mobiili 

UUTUUS ! PlayKaupasta tai AppStoresta voit ladata käyttöösi mobiilsovelluksen "Lek mobiili". Kirjautuminen tapahtuu sillä puhelinnumerolla, mikä meille on potilaskorttiin annettu. (Jos on jotain ongelmia, laita meille sähköpostia).

Sovelluksessa pääset päivittämään omia ja lemmikkisi tietoja, näkemään sen kaikki käynnit, lääkitykset, rokotukset ja laboratoriotulokset sekä tekemään omia muistiinpanojasi, jotka me taas näemme potilaskorttia avatessamme. Voit myös varata ajan sitä kautta.

Vaikka et olisi vielä asiakkaamme, voit ladata sovelluksen ja niin meillä on lemmikkisi tiedot valmiina, kun varaat ajan 🙂

Viralliset silmä-, polvi ja sydäntarkastukset 29.4.2022

Paikka: Länsirannikon Eläinklinikka, Kvartsikatu 1, 65300 Vaasa

Aika: 29.4.22 klo 9-15

Hinta: 74,30 euroa/koira, polvet ja sydän a´33 e/koira

ELL Päivi Kallioniemi tekee tarkastukset.

Ilmoittautuminen nettisivuilla tai puhelimitse. HUOM! KAIKKIEN Pevisa-lausuntojen edellytys on ETUKÄTEEN Kennelliiton Omakoira-sovelluksessa tehty nettilähete !

-ota mukaan rekisterikirja-