Erityisosaaminen

Klinikan lääkekaappi

Klinikalla on kattava varasto lääkkeitä, tarvikkeita ja tukihoitotuotteita. Käytännössä saat käynnin yhteydessä jatkoon tarvitsemasi lääkkeet yms. mukaan saman tien.

Lisäksi shopissamme löytyvät kuiva-ja purkkimuonat niin terveille kuin erilaisisista ongelmista kärsiville kissoille ja koirille. Sen lisäksi mukaan löytyy leluja, herkkuja, vitamiineja, matolääkkeitä, ihonhoitotuotteita ja shampoita jne jne. Asiantuntevat hoitajamme osaavat neuvoa sinua kaikessa näihin liittyvässä!

Erityisosaamiset

Perusterveyden-ja sairaanhoidon lisäksi klinikkamme eläinlääkärit ovat syventäneet tietämystään erilaisilla aloilla vuosien saatossa. Tämän lisäksi meitä auttaa töissämme erinomainen eläinhoitajakaarti – heidän käsissään on paljon ja tärkeää onkin, että voimme keskenämme luottaa toisiimme niin ammatillisesti kuin ihmisinä!

Marinan erityistaitoihin kuuluu akupunktio, joka onkin arvokas lisäapu etenkin erilaisissa tuki-ja liikuntaelinsairauksissa, mutta muissakin ongelmatilanteissa. Eläimet suhtautuvat akupunktioon yleensä hyvin. Hoito annetaan yleensä muutaman kerran sarjoina , 30-60 min jaksoissa. Marinan koulutus on ollut laajamittainen ja hänet on hyväksytty eurooppalaisten akupunktioeläinlääkäreiden viralliselle listalle : takana on paljon teoria-ja käytännön opiskelua Suomessa ja Norjassa. Lisäksi Marina on kiinnostunut sisätautipotilaista.

Maijan lahjat ja kiinnostus ovat vahvasti kirurgiassa.

Maija on jo suorittanutkin 2-vuotisen yleispraktikon kirurgiakoulutuksen ja on vuoden 2018 aikana aloittamassa ortopedisen kirurgian kansainvälisen koulutuksen.

Erican opinnot, joitten tähtäimessä on silmätarkastuseläinlääkäri, ovat loppusuoralla. Jo nyt Erica hoitaa ja tutkii silmiä hyvin suuren osan työpäivästään. Lisäksi Erica tekee paljon hammashoitoja ja hoitaa paljon kani-ja jyrsijäpotilaita.

Kirsin kiinnostuksen kohteina ovat etenkin ihotaudit ja lisääntymistiede sekä hammashoidot. Kirsi toimii klinikan toimitusjohtajana, ja sitä kautta en myös perehtynyt yrittämiseen.