Erityisosaaminen

Erityisosaamiset

Perusterveyden-ja sairaanhoidon lisäksi klinikkamme eläinlääkärit ovat syventäneet tietämystään erilaisilla aloilla vuosien saatossa. Tämän lisäksi meitä auttaa töissämme erinomainen eläinhoitajakaarti – heidän käsissään on paljon ja tärkeää onkin, että voimme keskenämme luottaa toisiimme niin ammatillisesti kuin ihmisinä!

Marinan erityistaitoihin kuuluu akupunktio, joka onkin arvokas lisäapu etenkin erilaisissa tuki-ja liikuntaelinsairauksissa, mutta muissakin ongelmatilanteissa. Eläimet suhtautuvat akupunktioon yleensä hyvin. Hoito annetaan yleensä muutaman kerran sarjoina , 30-60 min jaksoissa. Marinan koulutus on ollut laajamittainen ja hänet on hyväksytty eurooppalaisten akupunktioeläinlääkäreiden viralliselle listalle : takana on paljon teoria-ja käytännön opiskelua Suomessa ja Norjassa. Lisäksi Marina on kiinnostunut sisätautipotilaista ja on klinikan "Cat Friendly Advocate"..

Emman kiinnostuksen kohteina ovat diagnostinen kuvantaminen (vaativammat ultraäänitutkimukset), kirurgia ja hammashoidot. "Käsillä tekeminen" on Emmalle mieluista.

Kirsin kiinnostuksen kohteina ovat etenkin ihotaudit ja hammashoidot. Kirsi toimii klinikan toimitusjohtajana, ja on myös perehtynyt ja kouluttautunut yrittämiseen.